Chime Bell – din personlige barselsgave

Hvis du er på jagt efter et elegant smykke med en smuk historie, så er du kommet det helt rette sted hen. Hos By Q finder du inspiration til at give en personlig og betydningsfuld gave, som kan ende med at få en særlig plads hos hele familien. En Chime Bell er ikke bare et helt almindeligt vedhæng. Det er et symbol på ubetinget kærlighed, Livets Træ og alt det smukke ved at nyt liv kommer til denne verden. Du finder i alt tre forskellige modeller, som hver har sit symbol. Det er en ideel og personlig gave at give som barselsgave, graviditetsgave, eller dåbsgave. Det kan også være, at du ønsker at forkæle den nybagte familie med noget helt særligt. Gå på opdagelse i vores shop, og se vores udvalg af de smukke og stilfulde smykker til din gravide datter, søster eller veninde.

ByQ_Model-11

Chime Bell er et ideelt valg som en personlig barselsgave

En barselsgave med omtanke

Det kan være svært at finde en gave, som symboliserer hvor meget en kommende mor betyder for dig. Hvis du derfor er på jagt efter en gave, som gør sig særligt bemærket og har en smuk fortælling og tradition med sig, så er Chime Bell det helt ideelle valg.

En Chime Bell giver en smuk lille klang. Det er nemlig sådan at babyer allerede fra tyvende uge i graviditeten kan opfange lyde. Chime Bell smykket kan derfor blive en lyd, som bliver velkendt hos barnet, og som kan give barnet en ro og tryghed. Særligt fordi barnet vil kunne genkende lyden fra tiden under graviditeten. Hos By Q finder du et lille udvalg af gaver med omtanke og personlighed. Du finder ikke kun en gave, men et minde og en tradition du videregiver til den nybagte familie.

Lad den elegante Bi blive et fint minde fra graviditeten

 

En populær barselsgave som gør indtryk

Det er et af livets største begivenheder, når man venter barn. Vi har tradition for, at vi Danmark giver en barselsgave, hvis vi står den gravide mor nært. Her kan det være svært at finde den helt rette gave, da man ikke ønsker at give en upersonlig gave. Hos By Q har du mulighed for at give en gave, som er til gavn for både forældrene og barnet. De smukke og elegante Chime Bell kan du give som gave, der kan gå videre fra generation til generation. Det er ikke bare et helt almindeligt smykke, men en smuk tradition, som knytter og samler hele familien. En Chime Bell giver den gravide mor mulighed for at skabe et talerør til sit barn og mulighed for at knytte et bånd til barnet, mens hun er gravid gennem smykket.

En Chime Bell har en smuk let klang, som giver en helt særlig lyd fra sig. Lyden har til formål, at at gøre indtryk på og gøre sig bemærket hos barnet i maven. En Chime Bell er den helt ideelle barselsgave for dig, som ønsker at give en personlig gave, som kan få en særlig betydning for hele familien.

NY LYKKE 15

Gør indtryk hos en du holder af

En smuk barselsgave til enhver anledning

Et smykke må gerne være meget mere end bare et smukt og stilfuldt smykke. En Chime Bell er et vedhæng, som både flot, elegant og har en fantastisk historie med sig, som kan gå videre fra generation til generation. Hvis du derfor ønsker at gøre noget ekstra for den kommende mor, eller hvis en af dine nærmeste venter barn, så er en Chime Bell et absolut godt bud på noget, som skiller sig ud fra mængden. Ud over at den er fremstillet i højeste kvalitet og hver en detalje er gennemarbejdet, så er det et smykke, hvor der er kræset for enhver detalje. Det kan være den helt ideelle gave ved barnedåben, i forbindelse med graviditeten, mors dag eller en særlig dag for hele familien at huske tilbage på.

En Chime Bell fås i tre flotte designs som enten er et symbol af baby fødder, en bi eller Livets Træ. Her kan du få det fantastiske smykke i enten guld eller sølv alt efter, hvilken smag du tror passer bedst ind hos familien.

bee_gs1

Bien og Livets Træ er mere en blot en barselsgave