Dette er historien om mit Chime Bell smykke

I dag er By Q Jewellery meget mere end Chime Bell’s. Mine designs bærer stadig præg af de år jeg har boet udenfor Danmark. Mit mål med mine smykke designs er stadig at bringe alt det gode fra andre kulturer ind i den danske. Om det er en twistet ørering der minder om regnskovens lianer, et vedhæng der bærer et ordsprog fra fremmed lande, så giver min designs stadig mine smykker en helt speciel mening.

På mine rejser rundt omkring i verden har jeg været helt tæt på spændende og traditionsfyldte kulturer. Jeg blev lukket ind i nye og inspirerende traditioner omkring familielivet.

Min mission er blevet at bringe en lille bid videre til dig gennem mine smykkedesigns.

Mit ønske med mine By Q Chime Bell designs har været, at skabe et symbol på dét at være mor, familielivet og den indre ro.

Altså nogle smykker, som symboliserer ting i livet, som betyder noget for os.

Da jeg designede mine Chime Bell smykker, var jeg ikke det mindste i tvivl om, hvilke symboler smykkerne skulle have. Du kan se dem herunder.

Jeg ønskede også, at mine designs skulle give en smuk klang.
Både for at skabe en beroligende og fin lyd, og for at smykkerne kunne afspejle gamle asiatiske legender:

Ring lige så forsigtigt med dit Chime Bell smykke og hidkald din skytsengel.

Hun vil beskytte dig og fylde dit liv med kærlighed, fred og lykke.

eller

Bær dit Chime Bell smykke i en lang kæde over din mave. Barnet vil kunne genkende din stemme og smykkets klang fra tyvende uge i din graviditet. Lad derfor Chime Bell smykkets lille klang berolige dit barn og blive til et smukt minde fra din graviditet.

Tak fordi du tog din tid til at læse min By Q Chime Bell historie.

Helle Qvist

Grundlægger af By Q / QBS IVS